Johan Frk. Andersen & motorcykelracet

Album (vinyl)

Frk. Andersen & motorcykelracet

Johan Kolstrup udgav sit første dansksprogede album i marts 2021. Det indeholder 9 sange inden for genren pop / rock, og 5 har tidligere været udsendt som singler: Motorcykelkapløb, Anna, Til en Veninde, Hvad sku’ jeg ellers? og Måske ik’ for evigt? 

Sangene er blandt andet blevet spillet på DR P4 - Ugens Hit Tip, P5 og P6 og har opnået flotte placeringer på New Music Friday (Spotify), New Indie & alt. (Spotify) og New Music Daily (Apple Music).

 

Sangene afspejler længsel, depression, lys, mørke, sprudlende glæde, opdagelsen af den ubetingede kærlighed og den (tilsyneladende) farlige angst, sorgen over at miste, men også erkendelsen af, at der på den anden side af krisen venter udvikling, afklaring, balance og en guldgrube af visdom i dét at modnes med udfordringerne og årene.

Pladen er produceret af Noah Rosanes (Nelson Can) og mixet af Carsten Heller. 

Bestilling af vinylen

Bestillinger kan sendes til Anne Kalhave Brostrøm på akb@annekalhavebrostrom.dk med angivelse af navn, e-mailadresse, mobilnummer og leveringsadresse. Pris 200,- kr plus forsendelse for sort vinyl. 1.000,- kr plus forsendelse for lyserød limited edition vinyl. Betalingsinfo sendes på faktura.