Kongensknapper

Reference

Kamilla Berre Eriksen

”Jeg har arbejdet meget med børn og formidling og er i gang med at færdiggøre min første roman. Historien i den udfolder sig i det danske sommerferieland og har hesteinteresserede, halvstore børn som målgruppe.

Jeg valgte i foråret 2021 at indlede et samarbejde med Anne for at få rådgivning og sparring om manuskriptlæsning, illustration og grafik, trykkeri og forlag, PR, salg og distribution etc.

Det er en god støtte for mig som forfatterdebutant at få vejledning til de forskellige faser i arbejdet med færdiggørelsen og udgivelsen af min bog. Det føles trygt at have dialogen med Anne, fordi hun som forfatter til tre bøger udgivet på eget forlag har prøvet processen på egen krop. Det er vigtigt for mig, at vi ikke kun får talt om de rent praktiske ting, der hører med til at udgive en bog, men også kan have mere eksistentielle samtaler om mit forfatterskab og ærinde som spirituelt og skabende menneske. 

Noget af det, jeg især værdsætter i samarbejdet med Anne, er, at hun på eget initiativ deler relevante overvejelser og foreslår emner til afklaring og drøftelse. Der er mange ting, jeg selv ved, jeg har behov for at høre om, men der er også emner, som er ukendte for mig, og som jeg er taknemmelig for, Anne peger på, fordi det giver en god dynamisk arbejdsproces. Anne er desuden rigtig dygtig til at tune sig ind på, hvad kundebehovet er, og har erfaring i og evne til at forstå mange menneskelige sammenhænge og relationer. Hun giver relevant, nuanceret og præcis respons."

Digter & forfatter