Anne stående i bregner vandslange

Pressemeddelelse

Vindblæst

48 øjeblikke

48 grunde til at søge derhen, hvor kærligheden og meningen er

Livet har blæst Anne Kalhave Brostrøm direkte i favnen på både en stormende genforelskelse i Thys vindblæste, rå og vilde natur og endnu vigtigere, i favnen på en mere meningsfuld tilværelse som forfatter og music manager. Med udgivelsen af digtsamlingen Vindblæst. 48 øjeblikke har Anne Kalhave Brostrøm både indfriet en mangeårig forfatterdrøm og også et mantra om at søge derhen, hvor kærligheden og meningen er.

Digtsamlingen er en del af den rejse, som Anne Kalhave Brostrøm begav sig ud på for et år siden. Hun gjorde det, som mange har en drøm om, men som kun de færreste udlever; at mærke efter og handle efter, hvad der giver mening og værdi i livet. Og om at blæse konventionerne et stykke.

Efter i årevis at have levet et på mange måder privilegeret liv og rejst hele verden tynd tog Anne Kalhave Brostrøm konsekvensen af, at meningen og lykken ikke ligger i den på overfladen perfekte tilværelse med høj indkomst, magtfulde jobs og materielle goder. Hun udskiftede det privilegerede liv og prestige, fast chefjob og økonomisk sikkerhed i København med et mere usikkert og uforudsigeligt liv som forfatter hjemme i Thy, hvor hun er vokset op.