Ildstorm Anne label

Pressemeddelelse

ILDSTORM

STØJROCKDIGTE

Maskulinitet under pres

Hovedtemaerne i den nye fortælling om den halvt skotske og halvt danske mand Alba er igen maskulinitet og sårbarhed, men denne gang med testosteronet og aggressiviteten lurende lige under overfladen. Den unge Alba gennemlever en voldsom eksplosionsulykke på den produktionsplatform i Nordsøen, hvor han arbejder. Han slipper med livet i behold, mens hans bedste ven Robert omkommer sammen med mange andre. Alba kæmper efterfølgende med posttraumatisk stress, hvor hans identitet som mand, erhvervsdykker, far og partner kommer voldsomt under pres. Pludselig befinder han sig i en ildstorm af eksistentiel tvivl. Han føler, han har mistet sig selv. 

ILDSTORM. STØJROCKDIGTE er den anden ud af fire planlagte bøger om maskulin identitet i forskellige livsfaser. Bogen gemmer sig i lommen på et pladecover. Er det en litterær eller musikalsk udgivelse? Uanset svaret er det en glødende, maskulin dannelsesrejse.

Værket udkommer på Robert Burns Night den 25. januar 2022 og kan forudbestilles på akb@annekalhavebrostrom.dk med angivelse af navn, e-mailadresse, mobilnummer og adresse. Pris 249,- kr plus levering.