Ildstorm Anne label

Pressemeddelelse

ILDSTORM

STØJROCKDIGTE

Maskulinitet under pres

Den unge Alba arbejder på en offshore platform. Hans tilværelse og selvopfattelse tager et gevaldigt dyk, da han gennemlever en voldsom eksplosionsulykke. Han kæmper efterfølgende med posttraumatisk stress, hvor hans identitet som mand, erhvervsdykker, far og partner kommer voldsomt under pres. Pludselig befinder han sig i en ildstorm af eksistentiel tvivl. Han føler, han har mistet sig selv og sin identitet.

Værket udkommer på Robert Burns Night den 25. januar 2022 og kan forudbestilles hos mig på akb@annekalhavebrostrom.dk med angivelse af navn, e-mailadresse, mobilnummer og adresse. Pris 249,- kr plus levering. 

 

Læs hele pressemeddelelsen

Pressemeddelelse

Jordskred

Maskuline digte

Et feminint forsvar for maskulin sårbarhed

Det er historien om en mand, der langsomt genfinder fodfæstet efter at have været ude i et følelses- og identitetsmæssigt jordskred. Alba er som mange andre mænd vokset op med fordringen om, at en maskulin mand ikke viser sårbarhed. Det er denne maskuline tavshed og den moderne mands kamp for og med maskulin sårbarhed, jeg giver en stemme.

Digtsamlingen udkom den 1. august 2021 og kan bestilles hos mig på akb@annekalhavebrostrom.dk med angivelse af navn, e-mailadresse, mobilnummer og adresse. Pris 239,- kr plus levering. 

 

Læs hele pressemeddelelsen
Jordskred Anne åbne øjne
Anne stående i bregner vandslange

Pressemeddelelse

Vindblæst

48 øjeblikke

48 grunde til at søge derhen, hvor kærligheden og meningen er

Livet har blæst Anne Kalhave Brostrøm direkte i favnen på både en stormende genforelskelse i Thys vindblæste, rå og vilde natur og endnu vigtigere, i favnen på en mere meningsfuld tilværelse som forfatter og music manager. Med udgivelsen af digtsamlingen Vindblæst. 48 øjeblikke har Anne Kalhave Brostrøm både indfriet en mangeårig forfatterdrøm og også et mantra om at søge derhen, hvor kærligheden og meningen er.

Læs hele pressemeddelelsen