Rsz Thy For Ukraine Rgb Resized

POESI & MUSIK FOR FRED

Støt ofrene for krigen i Ukraine og deltag i konkurrencen om Johan Kolstrups album (vinyl) 'Frk. Andersen & motorcykelracet' og Anne Kalhave Brostrøms nye digtsamling 'ILDSTORM. STØJROCKDIGTE' (samlet værdi 449,- kr). Initiativet hører til Thy for Ukraine, og alle kan støtte ved at indbetale minimum 100,- kr til Røde Kors via MobilePay på 158960. Bagefter sender du enten en sms (23837888) eller e-mail (akb@annekalhavebrostrom.dk) med angivelse af dit navn for at deltage i konkurrencen. Vinderen udtrækkes lørdag den 19. marts kl. 12, hvor konkurrencen slutter. Tak for støtten! 

Rsz Gatefold Forside

ILDSTORM. STØJROCKDIGTE

POESI & MASKULINITET

Poetisk søndag den 29. maj 2022

Kom til poetisk søndag med nærvær i hjemlige omgivelser. Temaet er maskulinitet og sårbarhed.

Alle ildsjæle og flammehjerter er velkomne. 

Billetter à 100 kr. bestilles via mail til akb@annekalhavebrostrom.dk og betales med MobilePay. Arrangementet foregår i Thisted fra kl. 15.00 - 16.30. Adresse og betalingsinfo oplyses ved bestilling.

 

Rsz Gatefold Forside

ILDSTORM

STØJROCKDIGTE

Maskulinitet under pres

Bogen er den anden i en serie om maskulinitet og sårbarhed i forskellige livsfaser og udkom på Robert Burns Night den 25. januar 2022. Denne gang lurer testosteronet og aggressiviteten lige under overfladen. Den unge Alba gennemlever en voldsom eksplosionsulykke og kæmper efterfølgende med posttraumatisk stress, hvor hans identitet som mand, erhvervsdykker, far og partner kommer voldsomt under pres. Pludselig befinder han sig i en ildstorm af eksistentiel tvivl. Han føler, han har mistet sig selv. 

Bogen gemmer sig i lommen på et pladecover og kan bestilles hos mig på akb@annekalhavebrostrom.dk med angivelse af navn, e-mailadresse, mobilnummer og adresse. Pris 249,- kr plus levering. Den kan også bestilles hjem hos din lokale boghandler. 

Rsz 9788797230619

Jordskred

Maskuline digte

Et feminint forsvar for maskulin sårbarhed

Min seneste bog udkom den 1. august 2021 og er den første i en planlagt serie med inspiration fra de fire elementer. Digtsamlingen 'Jordskred. Maskuline digte' tager 'jord' og maskulin sårbarhed under kærlig behandling. Det er historien om en mand, der langsomt genfinder fodfæstet efter at have været ude i et følelses- og identitetsmæssigt jordskred. 

Digtsamlingen kan bestilles hos mig på akb@annekalhavebrostrom.dk med angivelse af navn, e-mailadresse, mobilnummer og adresse. Pris 239,- kr plus levering. Den kan også bestilles hjem hos din lokale boghandler.