Rsz Gatefold Forside

Anmeldelse

ILDSTORM. STØJROCKDIGTE

"I Anne Kalhave Brostrøms bog, ”ILDSTORM. Støjrockdigte”, følger vi dykkeren Alba, som kommer ud for en meget tragisk oplevelse. Den platform han arbejder på eksploderer, og i et flammehav af absolut kaos, ser han sin kollega og bedste ven, Robert, blive fordærvet af ildstormen. Anne Kalhave Brostrøm fokuserer på Albas vaklende maskulinitet efter ulykken. Han begynder at stille spørgsmål ved sin manddom, og indser til sidst, at hans familie er bedre stillet uden ham. Efter ulykken er han, af gode grunde, et nervevrag. I et af versene ser vi endda hvordan han nægter at tage antidepressiv medicin, fordi, ”JEG ER FOR HELVEDE IKKE SYG”. Undervejs fik jeg helt lyst til at række ud til Alba, ruske ham i skulderen og overbevise ham om, at det er okay at være sårbar. (...) jeg må sige, at jeg virkelig nød min læsning her. Det er umuligt ikke at blive fanget ind af den stærke fortælling. Anne Kalhave Brostrøm har et fantastisk beskrivende sprog, som nærmest fik mig til at føle, at jeg stod på platformen ved siden af Alba, og så flammerne sluge sine ofre. Jeg vil uden tvivl give 5 * til ’ILDSTORM. Støjrockdigte’."

Emmy Kronborg, Emmys Bogreol

Rsz 9788797230619

Anmeldelse

Jordskred. Maskuline digte

"Skal du have et skud velskrevet lyrik efter sommerferien? Anne Kalhave Brostrøm har lavet en samling utrolig præcise og indsigtsfulde digte – set fra en mands perspektiv. Den beskriver hans rejse fra en tumultarisk tilstand – til at finde tilbage til overfladen. JORDSKRED er en yderst velskrevet og æstetisk lækkerbisken af en bog. Værd at investere i."

Mikkel Braginsky, skaber og forfatter til podcastserien og bogen HANKØN

Vindblæst forside

Anmeldelse

Vindblæst. 48 øjeblikke 

"Anne Kalhave Brostrøm debuterer som forfatter med en fin, lille kortprosabog. Både en kærlighedshistorie, men så afgjort også en kærlighedserklæring til det Thy, hvor forfatteren er vokset op og nu er vendt tilbage til. Det er en bog om længsel, forelskelse og afmagt. Og undervejs demonstrerer forfatteren sin fine fornemmelse for sproget."

Lars Bang Bertelsen, NORDJYSKE Stiftstidende